1122 Budapest, Krisztina krt. 15. és 2040 Budaörs, Lévay utca 29.

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

  • Az AVIVA torna segíti a női szervek regenerálódását a hasi vérbőség létrejöttével. Az egészség megőrzése érdekében, továbbá, ha már kialakult valamilyen betegség, lehet ez akár hormonális vagy női szervi probléma javasolt az alap 18 gyakorlatot végezni, hiszen ezek a speciálisan az alhasi szervekre, női nemi szervekre, húgyúti szervekre illetve a hormonháztartásra összeállított gyakorlatok az AVIVA torna alapja.
  • Az AVIVA módszernek köszönhetően sok család vált teljessé, hiszen a torna segítségével babák fogannak és születnek meg. Sok esetben olyan családokhoz is beköszönt a gólya, ahol az orvosok már lemondtak a baba lehetőségéről.

A tornát Gabriella Steiner dolgozta ki. Célja, hogy a nők kezébe adja az irányítást mind gyermekvállalás mind egészségük megőrzése érdekében. Tóth Líviának köszönhető, hogy Magyarországra is eljutott ez a mozgásforma. Az AVIVA torna már több mint 40 éve nyújt nők ezreinek megoldást betegségeikre, szike és gyógyszerek nélkül.

  • Nőgyógyászati problémák esetén is javasolt a torna elvégzése, például PCOs, endometriózis, meddőség, menstruációs görcsök, petevezeték letapadás… Pajzsmirigy problémák esetében is segít az AVIVA torna.
  • Az AVIVA módszerhez tartozó gyakorlatsorok végig kísérik a nők életét. A két kötetes könyvsorozatban vannak az ovulációs gyakorlatok, várandósok tornája, szülés utáni gyakorlatok, inkontinencia gyakorlatok és a férfi torna is.

Az AVIVA torna különlegessége az is, hogy egy 4 órás workshop alatt ahol megtanuljuk a gyakorlatokat pontosan, precízen, életmód tanácsokat beszélünk meg problémáktól függően, a testedet felfrissítjük, többen úgy számoltak be a tanfolyam végén ,hogy megvilágosodtak :). Ennek a workshopnak az elvégzése után egyedül, önállóan is képes leszel otthon, a te időbeosztásodnak megfelelően végezni a tornát, ezzel pedig segíted a test-lélek egyensúlyának kialakulását. Hidd el a belső és a külsőd is hálás lesz érte, ahogy a környezeted is! Ép testben és lélek.

AVIVA torna a nők hormonháztartására van hatással, melynek következménye, hogy jobban érzik magukat a torna elvégzése után és a problémák idővel csökkennek, majd eltűnnek.
Nagyon sok nőgyógyászati problémára nyújt megoldást.

  1. lépés ha ezt olvasod, már jó úton haladsz.
  2. lépés iratkozz be egy 4 órás betanító foglalkozásra, ahol megtanuljuk precízen a tornát, megbeszéljük mi pontosan a probléma,ez alapján életmód tanácsokat beszélunk át illetve táplálkozási szokásokról beszélünk és még sok minden más. Érdemes tollal és papírral készülni. Bejelentkezni itt:
  3. lépés a Betanító foglalkozás után két lehetőséged van, otthon gyakorlod a tornát, vagy eljössz gyakorló órára.

Lényeg, hogy hetente minimum kétszer csináld végig ezt a 30perces programot.

A magad és a tested kedvéért.

Abban az esetben, ha jól érzed magad és kívánod a tornát igen de nem kötelező. Vannak esetek amikor konkrétan javasolt vagy tilos, de ezt személyesen tudjuk megbeszélni.

Igen, sőt javasolt, főleg ha a gyermekáldás a cél.

  • Igen csinálhatod, én a 38. Hétig tornáztam 🙂 A tornával segíted a megtermékenyített petesejt minél jobb megtapadását.
  • Ha pozitívat teszteltél, Gratulálok, menj el az orvosodhoz és ha ő is javasolja a tornát akkor folytatjuk, vagy áttérünk a várandósok tornájára.

Olyan kényelmes ruhát, amiben nem fázol, meleg zoknit, tollat és papírt.

Ilyen fiatal korban az alap 18 gyakorlatot nem javaslom. Külön van torna a tiniknek. Hívjatok fel telefonon 🙂

Mivel mindenki más háttérrel rendelkezik és mások a céljai is, így nincs egyen torna amit mindenkinek tudnánk javasolni. Itt a kulcs az egyénre szabás. Ehhez javasolt a tanfolyam elvégzése.

22 (Demo)
Kis Júlia

“Nagyon örülök, hogy pont Rád találtam. A szaktudásod, hogy minden témához kellő felkészültséggel szóltál hozzá arról győzött meg, hogy jó helyen vagyok.”

6 (Demo)
Horváth Dóra

Már nagyon régen akartam írni Neked,több mint 2 éve:) Holnapután lesz 2 éves kisfiam,vagyis 2016. júniusában fogant:) Pont 3 hónap aviva tornázás után:)”