1122 Budapest, Krisztina krt. 15. és 2040 Budaörs, Lévay utca 29.

Kismama torna tippek: a pocaklakó számára is igen hasznos

GRATULÁLOK!  Most,  hogy kisbabát vársz,  nincs más hátra,  csakhogy pihenj,  ameddig tudsz.

Ennek segítésére javaslom a várandósok tornáját, mely segít megelőzni a hátfájást, megtanuljuk, hogy kell levegőt venni, hiszen a szülés izommunkája fokozott oxigénszükségletet igényel.

  • Magunkra, befele hangolódunk. Segít a lecsillapodásban.
  • Ez a gyakorlatsorozat sok nyújtó, lazító elemet tartalmaz.
  • Tona után felfrissulsz, kellemesen megnyugszol.

Pocaklakó számára is igen hasznos, hiszen ezzel a mozgásformával igyekszünk minél több oxigént bejuttatni a szervezetbe, melynek következménye a jobb, tökéletesebb fejlődés. Ez mind a baba testében, lelkében és eszében később meg fog mutatkozni.

A Várandósok tornájáról

Felkészülni a szülésre annyit tesz, mint lazítani és a légzést figyelni. Ezek a speciálisan kismamáknak összeállított gyakorlatok segítenek a kismamának befele, a magzat fele koncentrálni.

Itt nem komoly erőfeszítéseket végzünk, leginkább a légzésre figyelünk, fontos, hogy nem erőltetjük, továbbá a hát izomzatot erősítjük és nyújtásokat végzünk. Támogatjuk a mellizomzatot mely nagy terhelésnek lesz kitéve, a szoptatások, gyermek felemelése során.

Gátizom erősítő gyakorlatokat csak a 3. Trimeszterben ajánlott végezni!

fekete
22 (Demo)
Kis Júlia

“Nagyon örülök, hogy pont Rád találtam. A szaktudásod, hogy minden témához kellő felkészültséggel szóltál hozzá arról győzött meg, hogy jó helyen vagyok.”

6 (Demo)
Horváth Dóra

Már nagyon régen akartam írni Neked,több mint 2 éve:) Holnapután lesz 2 éves kisfiam,vagyis 2016. júniusában fogant:) Pont 3 hónap aviva tornázás után:)”