1122 Budapest, Krisztina krt. 15. és 2040 Budaörs, Lévay utca 29.

AVIVA torna: a női módszer lényege röviden

Mire jó a torna?

Az AVIVA módszer

 • Az AVIVA torna segíti a női szervek regenerálódását a hasi vérbőség létrejöttével. Az egészség megőrzése érdekében, továbbá, ha már kialakult valamilyen betegség, lehet ez akár hormonális vagy női szervi probléma javasolt az alap 18 gyakorlatot végezni, hiszen ezek a speciálisan az alhasi szervekre, női nemi szervekre, húgyúti szervekre illetve a hormonháztartásra összeállított gyakorlatok az AVIVA torna alapja.
 • Az AVIVA módszernek köszönhetően sok család vált teljessé, hiszen a torna segítségével babák fogannak és születnek meg. Sok esetben olyan családokhoz is beköszönt a gólya, ahol az orvosok már lemondtak a baba lehetőségéről.
Nőgyógyászati problémák
 • Nőgyógyászati problémák esetén is javasolt a torna elvégzése, például PCOs, endometriózis, meddőség, menstruációs görcsök, petevezeték letapadás… Pajzsmirigy problémák esetében is segít az AVIVA torna.
 • Az AVIVA módszerhez tartozó gyakorlatsorok végig kísérik a nők életét. A két kötetes könyvsorozatban vannak az ovulációs gyakorlatok, várandósok tornája, szülés utáni gyakorlatok, inkontinencia gyakorlatok és a férfi torna is.
 • Az AVIVA torna különlegessége az is, hogy egy 4 órás workshop alatt ahol megtanuljuk a gyakorlatokat pontosan, precízen, életmód tanácsokat beszélünk meg problémáktól függően, a testedet felfrissítjük, többen úgy számoltak be a tanfolyam végén ,hogy megvilágosodtak :). Ennek a workshopnak az elvégzése után egyedül, önállóan is képes leszel otthon, a te időbeosztásodnak megfelelően végezni a tornát, ezzel pedig segíted a test-lélek egyensúlyának kialakulását. Hidd el a belső és a külsőd is hálás lesz érte, ahogy a környezeted is! Ép testben és lélek.
 • Hormonháztartás helyreállítás
 • Meddőség
 • Menstruációs görcsök
 • Változó kor tüneteinek enyhítése
 • Depresszió, stressz lekűzdése
 • Pajzsmirigy problémák
 • Indokolatlan súlyfeleslegtől segít megszabadítani
 • Visszahozza a menstruációt
 • Hosszú ciklus esetén lerövidíti
 • Rövid ciklus esetén kiviszi a normális idő tartományba
 • Férfiak esetén prosztata problémák
 • Spermák életképesebbé tétele

JELENTKEZZ MÉG MA
TANFOLYAMAIMRA, ÓRÁIMRA

AVIVA torna NŐKNEK

AVIVA torna a nők hormonháztartására van hatással, melynek következménye, hogy jobban érzik magukat a torna elvégzése után és a problémák idővel csökkennek, majd eltűnnek.
Nagyon sok nőgyógyászati problémára nyújt megoldást.

HOGY KEZDJEM EL?

 1. lépés ha ezt olvasod, már jó úton haladsz.
 2. lépés iratkozz be egy 4 órás betanító foglalkozásra, ahol megtanuljuk precízen a tornát, megbeszéljük mi pontosan a probléma,ez alapján életmód tanácsokat beszélunk át illetve táplálkozási szokásokról beszélünk és még sok minden más. Érdemes tollal és papírral készülni. Bejelentkezni itt:
 3. lépés a Betanító foglalkozás után két lehetőséged van, otthon gyakorlod a tornát, vagy eljössz gyakorló órára.

Lényeg, hogy hetente minimum kétszer csináld végig ezt a 30perces programot.

A magad és a tested kedvéért.

01

AVIVA alapgyakorlatok

Ha most kezded az AVIVA tornával való ismerkedést, ez a legmegfelelőbb gyakorlat sorozat számodra.
18 gyakorlat, fél óra. Kiváló ciszták, miómák eltűntetésére. Meddőség lekűzdésére. Változó kor tüneteinek enyhítésére, pajzsmirigy problémákra, PCO esetén stb.
Zenés, táncos mozdulatok egy kis calleneticsel fűszerezve. Garantáltan MINDENKI számára elérhető! Nincs olyan, hogy nem olyan a fizikumom.

02

KÖZPONTBAN A PETEFÉSZKEK –
OVULÁCIÓS TORNA
GYAKORLATSOR

Ezzel a különleges gondossággal összeállított speciális gyakorlatsorral a petefészkek működését aktivizáljuk.

Itt a helyed ha szeretnéd

– támogatni a peteérést
– elősegíteni az ovulációt
– ciszták, PCOS-ed van
– AMH t szeretnél növelni
– progeszteron-ösztrogén harmóniát visszaállítani
– elfelejthesd a kellemetlen változókori tüneteket

03

GÁTIZOM ERŐSÍTŐ TORNA – INKONTINENCIA TORNA- GYŰRŰSIZOM TORNA

Gátizomzatunk egy fontos tartópillére a testünknek. Ha nem fordítunk rá megfelelő figyelmet és energiát előfordulhat, hogy idővel a kötőszövet elkezd lazulni és így a záró izmok is gyengülésbe kezdenek.

Ilyenkor tapasztalhatóak különböző problémák:

– inkontinencia
– széklet és szél visszatartási gondok
– kevésbé minőségi nemi élet
– szervi süllyedés
– záróizmok kevésbé zárnak jól
– krónikus húgyúti fertőzések

Ezek visszafordításában nyújt segítséget a Gátizom erősítő torna. Szülés előtt és után fokozottan javasolt a torna végzése.

Továbbá minden olyan kötőszöveti problémára megoldást jelenthet mely a hormonháztartás felborulásából következik ilyen például a változó korral járó panaszok.

04

Várandósok tornája

GRATULÁLOK! Most, hogy kisbabát vársz, nincs más hátra, csak,hogy pihenj, ameddig tudsz

Ennek segítésére javaslom a várandósok tornáját, mely segít megelőzni a hátfájást, megtanuljuk, hogy kell levegőt venni, hiszen a szülés izommunkája fokozott oxigénszükségletet igényel.

Magunkra, befele hangolódunk. Segít a lecsillapodásban.